Vištienos suktinukas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Vištienos suktinukas

Norint paruošti vištienos suktinuką, reikės vištienos krūtinėlės. Kepant mėsa išlieka sultinga. Šio patiekalo įdarui galite naudoti šviežias žoleles, kiaušinius, kietuosius sūrius, įvairias daržoves.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos suktinukas Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Jame apkepkite grybus ir svogūnus. Atvėsinkite ir sumaišykite su varške. Įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 2

Vištienos suktinukas Žingsnis 2
Paruoškite vištienos vyniotinį. Krūtinėlės filė sudėkite ant pjaustymo lentos ir pasūdykite. Visą jų paviršių ištepkite faršu. Susukite į ritinėlį. Jei reikia, galus sutvirtinkite dantų krapštukais. Įkaitinkite orkaitę iki 180 ℃. Suvyniokite vištienos krūtinėlės suktinuką į foliją ir įdėkite į kepimo indą. Įdėkite jį į orkaitę. Kepkite 60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos