Publikavimo data: 2024-03-26
Vištienos suktinukas
Norint paruošti vištienos suktinuką, reikės vištienos krūtinėlės. Kepant mėsa išlieka sultinga. Šio patiekalo įdarui galite naudoti šviežias žoleles, kiaušinius, kietuosius sūrius, įvairias daržoves.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Jame apkepkite grybus ir svogūnus. Atvėsinkite ir sumaišykite su varške. Įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 2
Paruoškite vištienos vyniotinį. Krūtinėlės filė sudėkite ant pjaustymo lentos ir pasūdykite. Visą jų paviršių ištepkite faršu. Susukite į ritinėlį. Jei reikia, galus sutvirtinkite dantų krapštukais. Įkaitinkite orkaitę iki 180 ℃. Suvyniokite vištienos krūtinėlės suktinuką į foliją ir įdėkite į kepimo indą. Įdėkite jį į orkaitę. Kepkite 60 minučių.
Kategorijos