Publikavimo data: 2024-03-26
Vištienos suktinukas su sūriu
Vištienos suktinukas su sūriu - skanus ir sultingas patiekalas. Suktinuką galite patiekti su bet kokiu padažu ir daržovėmis, o prieskonių įberti pagal savo skonį. Vištienos suktinukas su sūriu tinka ir kaip pagrindinis patiekalas, ir kaip užkandis šventiniam stalui. Patiekalas patiekiamas šaltas ir karštas. Jei vyniotinį pašildysite mikrobangų krosnelėje, viduje esantis sūris išsilydys ir taps tirštas. Vištienos suktinuką patogu pasiimti su savimi į darbą ar į lauką, suvyniojus į foliją arba įdėjus į indą.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Vištienos filė perpjaukite per pusę beveik iki galo ir išvyniokite. Gerai apskrudinkite mėsą, bet stenkitės jos nesuplėšyti. Ypatingą dėmesį skirkite kraštams. Pasūdykite ir papipirinkite filė. Uždėkite vieną gabalėlį ant kito taip, kad tik vienas kraštas būtų virš kito. Taip suvyniojus į ritinėlį įdaras neišsiskirs. Kiekvieną gabalėlį aptepkite majonezu. Pirmiausia ant filė uždėkite sūrio, tada žolelių.
Žingsnis 2
Suvyniokite filė ritinėlį su įdaru. Stenkitės suvynioti tvirtai, o susukdami neleiskite įdarui peržengti kraštų.
Žingsnis 3
Iškepkite vyniotinį. Suvyniokite vyniotinį į foliją. Pašaukite jį į iki 220 ˚C įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 25-30 minučių. Likus penkioms minutėms iki kepimo pabaigos atidarykite foliją, kad mėsa iškeptų, kol paruduos. Išimkite paruoštą krūtinėlės suktinuką su sūriu iš orkaitės ir leiskite jam atvėsti. Tik tada supjaustykite jį griežinėliais.
Kategorijos