Publikavimo data: 2024-04-05
Vištienos suktinukas su želatina
Mokslininkai įrodė, kad želatina turi išskirtinę naudą organizmui. Be to, ji laikoma dietiniu produktu. Želatina padeda mūsų organizmui tinkamai virškinti maistą. Be to, joje esantis kolagenas teigiamai veikia plaukų, nagų ir sąnarių būklę.
Žingsnis 1
Paruoškite vyniotinį. Dubenyje sumaišykite mėsą, prieskonius ir želatiną. Įpilkite vandens. Kruopščiai išmaišykite ir palikite 10 minučių sustingti. Ant darbinio paviršiaus išklokite maistinę plėvelę. Ant jos perkelkite marinuotą mėsą, suformuodami dešrelę. Suvyniokite vyniotinį į maistinę plėvelę ir užsukite kraštus.
Žingsnis 2
Iškepkite vyniotinį. Perkelkite vištienos vyniotinį į kepimo formą ir įpilkite į ją 2 puodelius vandens. Siųskite vyniotinį į iki 200 ℃ įkaitintą orkaitę 60 minučių. Paruoštą patiekalą atvėsinkite iki kambario temperatūros ir įdėkite į šaldytuvą 180 minučių.
Kategorijos