Vištienos sultinys ant keptų daržovių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Vištienos sultinys ant keptų daržovių

Kaip paįvairinti vaikystėje mėgstamo vištienos sultinio skonį? Pridėkite keptų daržovių! Jos suteiks sultiniui ypatingą aromatą ir pikantišką skonį. Šį sultinį galima naudoti kaip sriubų pagrindą arba atskirai. Tam tikslui patiekite jį su mėsa, papuošę žaliųjų svogūnų stiebais ir virtu kiaušiniu.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
40 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos sultinys ant keptų daržovių Žingsnis 1
Į didelį puodą įpilkite vandens ir sudėkite paukščių skerdenas.

Žingsnis 2

Vištienos sultinys ant keptų daržovių Žingsnis 2
Morkas ir svogūnus perpjaukite išilgai pusiau. Stambiai supjaustykite salierų stiebus.

Žingsnis 3

Vištienos sultinys ant keptų daržovių Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ir sudėkite griežinėliais supjaustytas daržoves, neįpilkite aliejaus. Kepkite pjautine puse, kol atsiras spalvotas raštas.

Žingsnis 4

Vištienos sultinys ant keptų daržovių Žingsnis 4
Neužvirus sultiniui, sudėkite keptas daržoves ir petražolių stiebus. Sumažinkite ugnį ir virkite daržoves 90 minučių. Įberkite druskos ir pipirų ir virkite dar 40-50 minučių.

Žingsnis 5

Vištienos sultinys ant keptų daržovių Žingsnis 5
Leiskite sultiniui atvėsti. Atskirkite sultinį, daržoves ir paukštieną vieną nuo kito. Paukštieną išskobkite, pašalinkite kremzles ir kaulus.

Žingsnis 6

Vištienos sultinys ant keptų daržovių Žingsnis 6
Keptuvėje apkepkite baltus žaliojo svogūno stiebus. Kepkite vištienos gabalėlius alyvuogių aliejuje, kol taps auksiniai.

Žingsnis 7

Vištienos sultinys ant keptų daržovių Žingsnis 7
Į dubenį sudėkite virtą kiaušinį, vištieną ir žaliųjų svogūnų stiebus. Supilkite karštą sultinį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos