Vištienos sultinys su bulvėmis receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-06

Vištienos sultinys su bulvėmis receptas

Vištienos sultiniui su bulvėmis pagal mūsų receptą paruošti reikės vištienos filė. Galite naudoti ir kitas paukščio dalis. Svarbiausia nuo jų pašalinti odą ir riebalus. Sriuba gaunasi maistinga ir soti, nes joje yra bulvių. Ir ją paruošti visai nesunku. Su šia užduotimi susidoros net pradedantysis. Jei norite, galite nedėti aštrių raudonųjų pipirų ir nekepti.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
81 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos sultinys su bulvėmis receptas Žingsnis 1
Nuplaukite vištienos filė ir nupjaukite foliją. Stambiai supjaustykite. Nuvalykite ir nuplaukite svogūną, supjaustykite jį į 2 dalis. Nuvalykite ir nuplaukite daržoves. Smulkiai supjaustykite morkas, česnaką ir pusę svogūno. Bulves supjaustykite batonais.

Žingsnis 2

Vištienos sultinys su bulvėmis receptas Žingsnis 2
Pradėkite ruošti paukštį sultiniui su bulvėmis. Tam filė sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir padėkite ant viryklės. Palaukite 10 minučių, kol vanduo užvirs. Nuimkite putas ir sumažinkite kaitrą. Į puodą įdėkite pusę svogūno (arba visą svogūną, jei negaminate mišrainės). Vištienos sriubą virkite 20 minučių. nenupjaukite svogūno kraštų, kad verdant jis nesuirtų. Tiesiog nulupkite išorinį lukštą.

Žingsnis 3

Vištienos sultinys su bulvėmis receptas Žingsnis 3
Paruoškite kepsnį. Pastatykite ant ugnies keptuvę, pateptą augaliniu aliejumi, ir suberkite susmulkintą svogūną. Kepkite 3 minutes. Sudėkite morkas, česnaką, lauro lapą, druską ir prieskonius. Išmaišykite ir kepkite dar 3-5 minutes.

Žingsnis 4

Vištienos sultinys su bulvėmis receptas Žingsnis 4
Pereikite prie paskutinio gaminimo etapo. Į sultinį sudėkite bulves ir kepamą mėsą. Druska. Po 10 minučių išjunkite viryklę. Kaip matote, paruošti šį patiekalą visai nesunku.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos