Publikavimo data: 2024-01-06
Vištienos sultinys su kopūstais receptas
Vištienos sultinys su kopūstais pagal mūsų receptą gaunasi sotus, bet kartu labai lengvas skrandžiui. Virimui reikės kaliaropių kopūstų. Sultinį su kopūstais patiekite su skrudinta baltos duonos riekele. Arba pakeiskite ją juoda duona, jei saugote savo figūrą.
Žingsnis 1
Nuplaukite kaliaropes ir svogūnus. Supjaustykite juos šiaudeliais. Vištieną nuplaukite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Apkepkite vištieną. Pastatykite didelį puodą ant ugnies ir į jį supilkite augalinį aliejų bei sviestą. Palaukite, kol sviestas ištirps, ir išmaišykite. Sudėkite mėsą ir kepkite 3-5 minutes, kol ji pabals. šio proceso metu mėsos neperkepkite. Priešingu atveju ji taps kieta.
Žingsnis 3
Pereikite prie kito vištienos sultinio su kopūstais virimo etapo. Sudėkite daržoves prie mėsos ir maišydami troškinkite apie 5 minutes. Kopūstai turėtų suminkštėti.
Žingsnis 4
Į puodą įpilkite 2 litrus karšto vandens. Kai užvirs, suberkite kmynus. Sumažinkite ugnį ir virkite sultinį su kopūstais 15 minučių. Jei reikia, įpilkite daugiau vandens.
Žingsnis 5
Baigti gaminti. Įjunkite orkaitę, kad įkaistų iki 180 °C temperatūros. Į sriubą įpilkite sojų padažo, druskos ir maltų juodųjų pipirų.
Žingsnis 6
Paruoškite užkandį. Dėkite supjaustytą duoną į orkaitę 10 minučių, kad ji apdžiūtų. Kas 3 minutes patikrinkite, ar duona nesudegė.
Žingsnis 7
Į alyvuogių aliejų suberkite česnaką ir išmaišykite. Į mišinį pamerkite skrudintą duoną.Greitai aptepkite duoną aliejumi specialiu silikoniniu šepetėliu. Jis neturi būti visiškai drėgnas.
Kategorijos