Publikavimo data: 2024-06-09
Vištienos sultinys su naminiais makaronais
Sriubos, kurių pagrindą sudaro vištienos sultinys, yra klasikinis sovietų ir rusų virtuvės patiekalas. Šiuolaikinėje Europos virtuvėje jos taip pat yra populiarūs karštieji pirmieji patiekalai. Ir tai nesunku paaiškinti: jas nesunku ir greitai paruošti, švelni ir dietinė paukštiena populiari tarp europiečių. Pagal mūsų receptą galėsite pasigaminti paprastą naminę sriubą, kuri taps vakarienės stalo puošmena. Receptas patikrintas laiko, jo paslaptis - paprastumas ir ingredientų derinys.
Žingsnis 1
Nupjaukite vištieną, sudėkite į puodą. Užpilkite šaltu vandeniu, kad mėsa būtų visiškai apsemta. Užvirinkite ant vidutinės ugnies, nukoškite pirmąjį sultinį. Pripilkite šalto vandens ir vėl užvirinkite. Į puodą sudėkite svogūną, morką ir žoleles. Kai užvirs, uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir virkite valandą ant silpnos ugnies. Padėkite vištieną ant lėkštės, atskirkite mėsą nuo kaulų ir odos ir smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Užminkykite makaronams skirtą tešlą. Sudėkite visus ingredientus į duonos kepimo mašinos dubenį ir pasirinkite režimą "Koldūnai". Įdėkite tešlą į maišelį ir palikite vėsioje vietoje 30 minučių. Padėkite pailsėjusią tešlą ant miltais pabarstyto darbo paviršiaus ir iškočiokite plonu sluoksniu. Supjaustykite tešlą juostelėmis ir supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 3
Sudėkite makaronus ant rankšluosčio ir palikite 20-30 minučių džiūti. Vištienos sultinio puodą vėl užvirinkite, sudėkite kubeliais supjaustytas bulves, virtą mėsą ir makaronus. Virkite ant silpnos ugnies, kol makaronai ir bulvės išvirs.
Kategorijos