Vištienos sūris Rubatki. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Vištienos sūris Rubatki.

Švelnūs, sultingi maltos vištienos kotletai patiks net rafinuočiausiems gurmanams.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
132 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos sūris Rubatki. Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite vištienos krūtinėlę.

Žingsnis 2

Vištienos sūris Rubatki. Žingsnis 2
Sudėkite žoleles, druskos ir pipirų mišinį (pagal skonį), česnaką.

Žingsnis 3

Vištienos sūris Rubatki. Žingsnis 3
Įmaišykite 2 valgomuosius šaukštus kukurūzų krakmolo ir kiaušinį.

Žingsnis 4

Vištienos sūris Rubatki. Žingsnis 4
Sudėkite smulkiai supjaustytus keptus svogūnus ir tarkuotą sūrį. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Vištienos sūris Rubatki. Žingsnis 5
Padarykite nedidelius plokščius paplotėlius ir dėkite ant įkaitusios keptuvės.

Žingsnis 6

Vištienos sūris Rubatki. Žingsnis 6
Kepkite po dangčiu ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antra patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, vištienos kotletai, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, kotletai su kiaušiniu, vištienos krūtinėlės kotletai

Kategorijos