Publikavimo data: 2024-05-19
Vištienos troškinys
Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite nedideliais 1,5 cm dydžio kubeliais.
Žingsnis 2
Vištieną pagardinkite druska, pipirais ir paprika.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite vištienos filė po 5 minutes iš kiekvienos pusės ant didelės ugnies.
Žingsnis 4
Sumažinkite karštį. Apibarstykite vištieną miltais ir atsargiai išmaišykite. Kepkite 1 minutę ir sudėkite sviestą. Miltai turėtų tapti auksinės spalvos.
Žingsnis 5
Į vištieną supilkite grietinę ir pomidorų pastą.
Žingsnis 6
Supilkite stiklinę šalto vandens ir gerai išmaišykite, kol miltai, pomidorų pasta ir grietinė ištirps. Vištieną šiame padaže troškinkite 15 minučių ant silpnos ugnies uždengę dangčiu.
Žingsnis 7
Vištieną troškinkite pagal skonį: įberkite druskos ir pipirų, jei reikia, įberkite šiek tiek daugiau cukraus. Troškinį papuoškite žaliųjų svogūnų plunksnomis. Paruošta. Gero apetito.
Kategorijos