Vištienos troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Vištienos troškinys

Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
233 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos troškinys Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite nedideliais 1,5 cm dydžio kubeliais.

Žingsnis 2

Vištienos troškinys Žingsnis 2
Vištieną pagardinkite druska, pipirais ir paprika.

Žingsnis 3

Vištienos troškinys Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite vištienos filė po 5 minutes iš kiekvienos pusės ant didelės ugnies.

Žingsnis 4

Vištienos troškinys Žingsnis 4
Sumažinkite karštį. Apibarstykite vištieną miltais ir atsargiai išmaišykite. Kepkite 1 minutę ir sudėkite sviestą. Miltai turėtų tapti auksinės spalvos.

Žingsnis 5

Vištienos troškinys Žingsnis 5
Į vištieną supilkite grietinę ir pomidorų pastą.

Žingsnis 6

Vištienos troškinys Žingsnis 6
Supilkite stiklinę šalto vandens ir gerai išmaišykite, kol miltai, pomidorų pasta ir grietinė ištirps. Vištieną šiame padaže troškinkite 15 minučių ant silpnos ugnies uždengę dangčiu.

Žingsnis 7

Vištienos troškinys Žingsnis 7
Vištieną troškinkite pagal skonį: įberkite druskos ir pipirų, jei reikia, įberkite šiek tiek daugiau cukraus. Troškinį papuoškite žaliųjų svogūnų plunksnomis. Paruošta. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos