Publikavimo data: 2024-06-08
Vištienos troškinys su raudonosiomis pupelėmis
Šis skanus ir sveikas patiekalas iš vištienos krūtinėlės ir daržovių puikiai tinka pietums ar vakarienei. Patiekalas sotus, dėl padažo pasižymi ryškiu ir neįprastu skoniu, juo malonu paįvairinti valgiaraštį.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, morkas sutarkuokite tarka. Daržoves troškinkite keptuvėje nedideliame kiekyje augalinio aliejaus. Į daržoves galite įpilti šiek tiek vandens.
Žingsnis 2
Vištienos krūtinėlę supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Sudėkite mėsos gabaliukus į daržoves, supilkite pieną ir palikite troškintis apie 15 minučių.
Žingsnis 3
Mėsai ir daržovėms ištroškus, įberkite mėgstamų prieskonių. Būkite atsargūs su aštriais prieskoniais, nes konservuotų pupelių padažas gali būti gana aštrus.
Žingsnis 4
Patiekalą troškinkite dar 5 minutes, susmulkinkite česnaką, sudėkite pupeles ir padažą, pagal skonį įberkite druskos. Troškinkite dar 7-10 minučių, kol išvirs. Į patiekalą įberkite žolelių.
Kategorijos