Vištienos vokeliai su suluguni pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Vištienos vokeliai su suluguni

Švelni kreminio skonio vištienos filė.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
192 kcal.
Baltymai
23 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.62/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos vokeliai su suluguni Žingsnis 1
Vištienos filė suplakite virtuviniu plaktuvu.

Žingsnis 2

Vištienos vokeliai su suluguni Žingsnis 2
Į vidurį įdėkite suluguni lazdeles, suvyniokite vištieną iš abiejų pusių (jei suluguni apvalus, tiesiog supjaustykite).

Žingsnis 3

Vištienos vokeliai su suluguni Žingsnis 3
Suvyniokite filė ir sutvirtinkite dantų krapštukais.

Žingsnis 4

Vištienos vokeliai su suluguni Žingsnis 4
Pagardinkite filė druska ir pabarstykite paprikos gabalėliais.

Žingsnis 5

Vištienos vokeliai su suluguni Žingsnis 5
Kepimo formą ištepkite saulėgrąžų aliejumi ir sudėkite į ją filė.

Žingsnis 6

Vištienos vokeliai su suluguni Žingsnis 6
Uždenkite formą folija, dėkite į orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių.

Žingsnis 7

Vištienos vokeliai su suluguni Žingsnis 7
Likus 10 minučių iki kepimo nuimkite foliją ir pabarstykite tarkuotu sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos