Vištienos žirnių sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Vištienos žirnių sriuba

Lengva vištienos žirnelių sriuba su rūkyta krūtinėle. Puodo talpa - 2,5 litro.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
128 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos žirnių sriuba Žingsnis 1
Iš šviežios mėsos išvirkite sultinį, įdėkite lauro lapą, pipirų ir druskos pagal skonį. Virkite 40 minučių ant silpnos ugnies, tada sudėkite rūkytą krūtinėlę ir virkite dar 20 minučių.

Žingsnis 2

Vištienos žirnių sriuba Žingsnis 2
Sudėkite žirnius į sultinį ir virkite 40 minučių, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Vištienos žirnių sriuba Žingsnis 3
Kai mėsa iškeps, ją išimkite ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 4

Vištienos žirnių sriuba Žingsnis 4
Pakepinkite svogūnus ir morkas, kol suminkštės.

Žingsnis 5

Vištienos žirnių sriuba Žingsnis 5
Kai žirniai bus paruošti, sudėkite kepintus svogūnus ir morkas, gabaliukais supjaustytas bulves ir viską pasūdykite, jei reikia, pasūdykite, pagardinkite mėgstamais prieskoniais. Įberkite smulkintų krapų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su vištiena, sriubos, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, karštieji patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, sriubos su vištienos skrandžiu, sriubos su pomidorų pasta

Kategorijos