Publikavimo data: 2025-08-20
Vištienos žirnių sriuba
Lengva vištienos žirnelių sriuba su rūkyta krūtinėle. Puodo talpa - 2,5 litro.
Žingsnis 1
Iš šviežios mėsos išvirkite sultinį, įdėkite lauro lapą, pipirų ir druskos pagal skonį. Virkite 40 minučių ant silpnos ugnies, tada sudėkite rūkytą krūtinėlę ir virkite dar 20 minučių.
Žingsnis 2
Sudėkite žirnius į sultinį ir virkite 40 minučių, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Kai mėsa iškeps, ją išimkite ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 4
Pakepinkite svogūnus ir morkas, kol suminkštės.
Žingsnis 5
Kai žirniai bus paruošti, sudėkite kepintus svogūnus ir morkas, gabaliukais supjaustytas bulves ir viską pasūdykite, jei reikia, pasūdykite, pagardinkite mėgstamais prieskoniais. Įberkite smulkintų krapų.
Kategorijos