Vitamininė burokėlių sriuba su rūgštynėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Vitamininė burokėlių sriuba su rūgštynėmis

Gausią ir vitaminingą sriubą galima paruošti iš mėsos, burokėlių, rūgštynių ir kitų daržovių bei prieskonių. Šis kvapnus, maistingųjų medžiagų turtingas patiekalas sušildys ir prisotins vitaminų bet kuriuo paros metu. Jį įvertins pirmųjų patiekalų mėgėjai. Rezultatu džiaugsis šeimininkės ar virėjos.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
124 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vitamininė burokėlių sriuba su rūgštynėmis Žingsnis 1
Išvirkite mėsos sultinį, nugriebkite putas. Pasūdykite ir įdėkite lauro lapą. Bulves supjaustykite kubeliais ir sudėkite į sultinį su mėsa.

Žingsnis 2

Vitamininė burokėlių sriuba su rūgštynėmis Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną, sutarkuokite morką ir burokėlį stambia tarka. Burokėlius užpilkite actu. Obuolį sutarkuokite smulkia tarka. Keptuvėje pakepinkite svogūnus, tada morkas, sudėkite burokėlius, obuolius ir trumpai troškinkite. Viską išvirus bulvėms, suberkite į sultinį.

Žingsnis 3

Vitamininė burokėlių sriuba su rūgštynėmis Žingsnis 3
Stambiai supjaustykite rūgštynes. Sudėkite jas į puodą ir po dviejų minučių išjunkite ugnį. Palikite 10 minučių, kad prisitrauktų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos