Publikavimo data: 2024-05-26
Vitamininė burokėlių sriuba su rūgštynėmis
Gausią ir vitaminingą sriubą galima paruošti iš mėsos, burokėlių, rūgštynių ir kitų daržovių bei prieskonių. Šis kvapnus, maistingųjų medžiagų turtingas patiekalas sušildys ir prisotins vitaminų bet kuriuo paros metu. Jį įvertins pirmųjų patiekalų mėgėjai. Rezultatu džiaugsis šeimininkės ar virėjos.
Žingsnis 1
Išvirkite mėsos sultinį, nugriebkite putas. Pasūdykite ir įdėkite lauro lapą. Bulves supjaustykite kubeliais ir sudėkite į sultinį su mėsa.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną, sutarkuokite morką ir burokėlį stambia tarka. Burokėlius užpilkite actu. Obuolį sutarkuokite smulkia tarka. Keptuvėje pakepinkite svogūnus, tada morkas, sudėkite burokėlius, obuolius ir trumpai troškinkite. Viską išvirus bulvėms, suberkite į sultinį.
Žingsnis 3
Stambiai supjaustykite rūgštynes. Sudėkite jas į puodą ir po dviejų minučių išjunkite ugnį. Palikite 10 minučių, kad prisitrauktų.
Kategorijos