Vitaminiški ir sotūs mėsos kukuliai su cukinija pomidorų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Vitaminiški ir sotūs mėsos kukuliai su cukinija pomidorų padaže

Sultingi, skanūs ir sotūs mėsos kukuliai paprastai ruošiami iš mėsos su ryžiais, svogūnais ir česnakais. Šiame recepte yra "žievelė", kuri gerokai pakeičia šio mėsos patiekalo tekstūrą. Nepatikėsite, bet tai - paprasta cukinija. Be to, kad ši daržovė papildo maltinukus savo vitaminų ir mineralinių medžiagų sudėtimi, ji savo švelniu minkštimu padaro mėsos kukulius sultingus. Toks priedas visada suminkštins ir padarys sultingas ir sausesnes mėsos rūšis. Atkreipkite į tai dėmesį.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
188 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Vitaminiški ir sotūs mėsos kukuliai su cukinija pomidorų padaže Žingsnis 1
Išvirkite ryžius, atsitiktinai supjaustykite svogūną, česnaką ir cukiniją, tada juos bet kokiu būdu susmulkinkite iki košės. Įmaišykite juos į maltą mėsą kartu su druska, prieskoniais ir kiaušiniu.

Žingsnis 2

Vitaminiški ir sotūs mėsos kukuliai su cukinija pomidorų padaže Žingsnis 2
Padažui svogūną supjaustykite kubeliais, morkas smulkiai sutarkuokite, pomidorus sutarkuokite. Svogūnus pakepinkite, kol taps skaidrūs, suberkite druską, pomidorus ir morkas, išmaišykite ir pasūdykite.

Žingsnis 3

Vitaminiški ir sotūs mėsos kukuliai su cukinija pomidorų padaže Žingsnis 3
Suformuokite mėsos kukulius. Sudėkite juos į riebalais išteptą kepimo indą. Užpilkite mėsos kukulius pomidorų padažu ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 55 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, dažni alergenai, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, mėsos kukuliai ir mėsos kukuliai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos