Publikavimo data: 2024-06-15
Vitaminų salotos su obuoliais ir kaliaropėmis
Obuolių ir kaliaropių, kopūstų rūšies, salotos patiks visiems, kurie mėgsta greitai ir labai lengvai paruošiamas salotas. Neįprastas grietinėlės ir garstyčių padažas suteikia šiek tiek pikantiško ir švelnaus poskonio. Salotos sudarytos iš labai universalių ingredientų, todėl bet kuri šeimininkė galės jas pakartoti.
Žingsnis 1
Įmaišykite tarkuotą obuolį ir kaliaropę. Atskirame dubenyje išplakite grietinėlę iki minkštų viršūnių. Įmaišykite garstyčias ir citrinos sultis.
Žingsnis 2
Perkelkite obuolius ir kaliaropes į dubenį, kuriame sumaišysite salotas. Tada supilkite grietinėlę ir pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais. Viską gerai išmaišykite ir sudėkite į dubenį patiekti.
Kategorijos