Publikavimo data: 2025-08-17
Vitaminų sveikatos barščiai
Skanūs barščiai be kepimo, daugiausiai vitaminų. Puikiai tinka pietums.
Žingsnis 1
Vištienos šlauneles užpilkite vandeniu ir palikite virti 50 minučių.
Per tą laiką paruoškite visas daržoves, nuplaukite jas ir nulupkite.
Prieš pjaustydami išvirtas šlauneles padėkite ant lėkštės, kad šiek tiek atvėstų.
Žingsnis 2
Sūdykite sultinį. Bulves supjaustykite dideliais gabalais, sudėkite į sultinį ir virkite ant mažos ugnies.
Žingsnis 3
Svogūną supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite į puodą su bulvėmis.
Žingsnis 4
Į puodą su daržovėmis sudėkite stambiai sutarkuotas morkas. Kuo morkos bus didesnės, tuo barščiai bus skanesni.
Žingsnis 5
Šlaunelės jau atvėsusios, atskirkite mėsą nuo kaulų, supjaustykite filė mažais gabalėliais ir sudėkite į puodą su daržovėmis.
Žingsnis 6
Būsimą sriubą išmaišykite, toliau virkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 7
Burokėlius sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 8
Supilkite ją į sriubą ir dar kartą gerai išmaišykite.
Žingsnis 9
Kopūstus supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 10
Sudėkite į puodą, išmaišykite.
Žingsnis 11
Virkite dar 10 minučių. Skanūs barščiai paruošti.
Kategorijos