Publikavimo data: 2024-10-22
Vokeliai su bulvėmis, sūriu ir džiovintais pomidorais
Pagrindinis pyrago dalykas yra įdaras, o su šiuo įdaru jie yra nepaprastai skanūs.
Žingsnis 1
Paruoškite oparą: pašildykite pieną iki 30 laipsnių, į pieną suberkite cukrų ir druską, mieles, viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Persijokite miltus per sietelį.
Žingsnis 3
Į oparą įberkite 2-3 šaukštus miltų, uždenkite rankšluosčiu ir palikite 30 minučių.
Žingsnis 4
Nulupkite bulves ir virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 5
Kai okra padidės, suberkite likusius miltus ir gerai minkykite 5 minutes, uždenkite rankšluosčiu ir padėkite šiltoje vietoje, kad tešla pakiltų.
Žingsnis 6
Virtas bulves stambiai sutarkuokite, parmezano sūrį sutarkuokite smulkia tarka, sudėkite džiovintus pomidorus ir viską sumaišykite.
Žingsnis 7
Kai tešla pakils, dar kartą ją gerai išminkykite. Stalą, ant kurio ketinate iškočioti tešlą, pabarstykite miltais, kad tešla nepriliptų. Iškočiokite ploną lakštą ir formelėmis išpjaukite kvadratėlius.
Žingsnis 8
Iš įdaro suformuokite nedidelius rutuliukus.
Žingsnis 9
Į kvadratėlių vidurį dėkite įdaro.
Žingsnis 10
Užspauskite kampus prie centro.
Žingsnis 11
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir 15-20 minučių įdėkite vokus.
Kategorijos