Voveraičių kreminė sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Voveraičių kreminė sriuba

Voveraičių sriubą galima gaminti iš džiovintų grybų, kuriuos prieš verdant reikia pamirkyti vandenyje, arba iš šaldytų, marinuotų ar šviežių grybų. Voveraičių privalumas yra ne tik tas, kad jos niekada nesurūgsta, bet ir tai, kad jose yra daug aminorūgščių, vitaminų ir mikroelementų. Voveraitėms kepti galima naudoti žemės riešutų aliejų, jis grybams suteiks ryškų ir neįprastą skonį. Arba pasirinkite klasikinį variantą ir kepkite alyvuogių aliejuje su žolelėmis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
101 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Voveraičių kreminė sriuba Žingsnis 1
Apkepkite daržoves. Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Sudėkite bulves ir kepkite 2-3 minutes. Tada į keptuvę sudėkite voveraites ir svogūnus, viską kartu kepkite, kol viskas pusiau iškeps. Tai užtruks apie 10-15 minučių.

Žingsnis 2

Voveraičių kreminė sriuba Žingsnis 2
Supilkite vyną ir sultinį. Supilkite vyną ir čiobrelius į keptuvę su daržovėmis. Palaukite, kol išgaruos pusė vyno. Tada supilkite vištienos sultinį ir palaukite, kol jo kiekis sumažės perpus. Supilkite grietinėlę, užvirinkite ir virkite dar 3-5 minutes.

Žingsnis 3

Voveraičių kreminė sriuba Žingsnis 3
Susmulkinkite ingredientus. Į sriubą įberkite druskos ir pipirų, pavirkite dar 2 minutes ir trintuvu sutrinkite maistą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos