Publikavimo data: 2025-08-20
Vyriški barščiai
Mano vyras visada gamina šiuos barščius. Jis būna labai sotus ir skanus.
Žingsnis 1
Išvirkite kalakutienos, jautienos, vištienos arba kiaulienos sultinį. Mėsą užpilkite šaltu vandeniu. Pastatykite ant silpnos ugnies. Į vandenį suberkite petražolių stiebus, pusę svogūno, pusę morkos. 6 litrų talpos puodą.
Žingsnis 2
Sultinį perkoškite į švarų puodą. Mėsą suplėšykite į gabalėlius ir sudėkite atgal į sultinį. Bulves supjaustykite kubeliais ir sudėkite į puodą. Druska.
Žingsnis 3
Burokėlius, 1,5 morkos sutarkuokite smulkia tarka. Smulkiai supjaustykite 1,5 svogūno. Kepkite augaliniame aliejuje, kol suminkštės. Druska.
Žingsnis 4
Į daržoves supilkite pomidorų pastą ir kepkite dar 5 minutes. Įpilkite porą gurkšnių sultinio ir troškinkite 5-10 minučių.
Žingsnis 5
Į sultinį sudėkite kepamą mėsą. Jei reikia, į puodą įpilkite vandens. Iki puodo kraštų palikite porą centimetrų kopūstams. Smulkiai supjaustykite kopūstus.
Žingsnis 6
Kai bulvės jau išvirė, į barščius sudėkite kopūstus ir virkite dar 5 minutes po užvirimo.
Žingsnis 7
Sudėkite smulkiai supjaustytas petražoles ir išjunkite ugnį.
Kategorijos