Vyriški barščiai su raugintais kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Vyriški barščiai su raugintais kopūstais

Borščius gaminu pagal įvairius receptus. Šį kartą teko panaudoti raugintus kopūstus, todėl siūlau jums šį recepto variantą.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
43 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Jautieną virkite 1,5-2 valandas. Į jautieną įdėkite visą svogūną.

Žingsnis 2

Supjaustykite bulves ir sudėkite į sultinį, išimkite mėsą, taip pat išimkite svogūną (jo nebereikės).

Žingsnis 3

Vyriški barščiai su raugintais kopūstais Žingsnis 3
Sudėkite raugintus kopūstus ir virkite 20 minučių.

Žingsnis 4

Vyriški barščiai su raugintais kopūstais Žingsnis 4
Aliejuje apkepkite svogūną, morką, burokėlį ir pomidorų pastą.

Žingsnis 5

Kai bulvės išvirs, sudėkite kepsnius, sumaišykite, įberkite druskos, pipirų ir lauro lapą. Virkite 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, barščiai, paprasta, mažai kalorijų, vakarienė, kopūstų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, burokėlių sezonas, česnakų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, barščiai su burokėliais, barščiai su jautiena, sriubos su raudonosiomis pupelėmis, sriubos su burokėliais, barščiai su kopūstais, sriubos su pomidorų pasta, barščiai su bulvėmis

Kategorijos