Publikavimo data: 2024-09-17
Vyriški barščiai su raugintais kopūstais
Borščius gaminu pagal įvairius receptus. Šį kartą teko panaudoti raugintus kopūstus, todėl siūlau jums šį recepto variantą.
Žingsnis 1
Jautieną virkite 1,5-2 valandas. Į jautieną įdėkite visą svogūną.
Žingsnis 2
Supjaustykite bulves ir sudėkite į sultinį, išimkite mėsą, taip pat išimkite svogūną (jo nebereikės).
Žingsnis 3
Sudėkite raugintus kopūstus ir virkite 20 minučių.
Žingsnis 4
Aliejuje apkepkite svogūną, morką, burokėlį ir pomidorų pastą.
Žingsnis 5
Kai bulvės išvirs, sudėkite kepsnius, sumaišykite, įberkite druskos, pipirų ir lauro lapą. Virkite 10 minučių.
Kategorijos