Publikavimo data: 2024-04-02
Wok su funchoza
Funchoza yra sveikas kvietinių miltų makaronų pakaitalas, nes neturi glitimo. Šie makaronai verdami su mėsa, daržovėmis, žuvimi arba grybais. Puikiai dera su daržovėmis ir yra papildyti prieskoniais. Funchoza verdama wok keptuvėje ir šis būdas vadinamas "stir-fry", t. y. makaronai ir kiti ingredientai greitai apkepinami, įdedama sojų padažo ir prieskonių.
Žingsnis 1
Paruoškite funchoza makaronus. Makaronus užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite 6-8 minutes. Nusausinkite per sietelį ir nuplaukite vandeniu.
Žingsnis 2
Paruoškite kepinius. Susmulkinkite svogūną, sudėkite jį į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Kepkite 3-5 minutes. Morkas sutarkuokite stambia tarka ir sudėkite prie svogūnų.
Žingsnis 3
Iškepkite vištieną. Vištieną supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į keptuvę. Kepkite 3-5 minutes. Įberkite prieskonių, pavyzdžiui, kario, paprikos arba baziliko. Pagardinkite druska.
Žingsnis 4
Paruoškite wok keptuvę su funchoza. Supjaustykite papriką griežinėliais ir pridėkite prie krūtinėlės. Sudėkite funchozą į wok keptuvę ir nuolat maišydami kaitinkite 5 minutes. Supilkite sojų padažą ir griežinėliais pjaustytą agurką ir išmaišykite. Maišydami kepkite 1 minutę.
Žingsnis 5
Norėdami įspūdingai patiekti, makaronus sudėkite į gražią lėkštę ir pabarstykite smulkintais žalumynais.
Kategorijos