Publikavimo data: 2024-06-09
Žalieji barščiai ant jautienos sultinio
Žalieji barščiai ant jautienos sultinio yra patiekalas, kurį tikrai įvertins ir suaugusieji, ir vaikai. Vaikams ši sriuba ypač patiks dėl malonios spalvos ir aromato, o produktai barščiuose būna neįtikėtinai švelnūs ir traškūs. Išvirti šį barščius visai nesudėtinga ir tai neužims daug laiko. Kad jis būtų dar aromatingesnis ir skanesnis, įdėkite keletą citrinos griežinėlių.
Žingsnis 1
Į karštą puodą sudėkite jautieną, užvirinkite, nuimkite putų perteklių. Į sultinį įberkite raudonėlio pipirų, lauro lapų, druskos ir pipirų pagal skonį, taip pat galite į sultinį įberti pusę svogūno ir morką. Sultinį virkite apie 90 minučių.
Žingsnis 2
Iš sultinio išimkite virtą jautieną, atvėsinkite ją ir supjaustykite griežinėliais. Jei jautieną virėte su kaulu, atskirkite virtą mėsą nuo kaulo ir supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 3
Nuluptas ir nuplautas bulves supjaustykite kubeliais. Sudėkite bulves į puodą su sultiniu ir virkite, kol bulvės suminkštės. Sūdykite sultinį pagal skonį.
Žingsnis 4
Nuluptas morkas supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite nuplautas žoleles.
Žingsnis 6
Susmulkinkite rūgštynes ir jaunus česnakus.
Žingsnis 7
Kietai virtus kiaušinius supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 8
Supjaustytą jautieną ir morkas suberkite į puodą. Uždenkite dangčiu ir troškinkite apie 3 minutes.
Žingsnis 9
Į puodą suberkite rūgštynes, lauro lapą, žoleles ir susmulkintus kiaušinius. Uždenkite dangčiu.
Žingsnis 10
Išjunkite ugnį, palikite barščius 5 - 10 minučių.
Kategorijos