Publikavimo data: 2024-06-24
Žalios brokolių salotos su morkomis ir obuoliais
Skanios žalių brokolių, oranžinių morkų, žalių arba raudonų obuolių salotos bus spalvingas pagrindinio patiekalo priedas. Stebintiems figūrą salotos bus idealus savarankiškas patiekalas. Salotose gausu skaidulinių medžiagų ir vitaminų, kurių rudenį dažnai trūksta.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite brokolius. Galite naudoti daržovių smulkintuvą.
Žingsnis 2
Sutarkuokite morką ir obuolį. Sudėkite į dubenį su brokoliais ir išmaišykite. Suberkite granatų sėklas.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite kalendrą arba kitas žoleles. Sudėkite į salotas ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Paruoškite padažą. Atskirame dubenyje sumaišykite vandenį, alyvuogių aliejų, garstyčias, balzaminį actą, agavų sirupą arba kitą sirupą. Patiekite padažą atskirai arba sumaišykite su salotomis.
Kategorijos