Žalių brokolių salotos su keptais grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Žalių brokolių salotos su keptais grybais

Mėgstantiems sotesnius patiekalus siūlome pasigaminti šviežių žalių brokolių salotų su keptais grybais. Naudokite šitakes, austres, pievagrybius ar kitus turimus grybus. Šiame sveikame produkte yra 65-70 % baltymų, taip pat tokių medžiagų kaip kalis, varis, geležis, kalcis, natris. Kartu su saldžiu miso padažu salotos nustebins jūsų svečius ir šeimą neįprastu skoniu.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
98 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žalių brokolių salotos su keptais grybais Žingsnis 1
Kepimo skardą arba kepimo indą patepkite aliejumi, išdėliokite griežinėliais supjaustytus grybus ir pašaukite į orkaitę. Periodiškai apverskite grybus, kol paruduos. Po 25 minučių išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti.

Žingsnis 2

Žalių brokolių salotos su keptais grybais Žingsnis 2
Atskirame dubenyje paruoškite miso padažą. Miso pastą šakute suplakite su obuolių actu, avokadų aliejumi, agavų sirupu arba klevų sirupu.

Žingsnis 3

Žalių brokolių salotos su keptais grybais Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite raudonąjį svogūną, brokolius. Sumaišykite ingredientus su grybais. Patiekalas paruoštas! Jei norite, įpilkite padažo arba patiekite atskirai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos