Publikavimo data: 2024-06-24
Žalių brokolių salotos su keptais grybais
Mėgstantiems sotesnius patiekalus siūlome pasigaminti šviežių žalių brokolių salotų su keptais grybais. Naudokite šitakes, austres, pievagrybius ar kitus turimus grybus. Šiame sveikame produkte yra 65-70 % baltymų, taip pat tokių medžiagų kaip kalis, varis, geležis, kalcis, natris. Kartu su saldžiu miso padažu salotos nustebins jūsų svečius ir šeimą neįprastu skoniu.
Žingsnis 1
Kepimo skardą arba kepimo indą patepkite aliejumi, išdėliokite griežinėliais supjaustytus grybus ir pašaukite į orkaitę. Periodiškai apverskite grybus, kol paruduos. Po 25 minučių išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti.
Žingsnis 2
Atskirame dubenyje paruoškite miso padažą. Miso pastą šakute suplakite su obuolių actu, avokadų aliejumi, agavų sirupu arba klevų sirupu.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite raudonąjį svogūną, brokolius. Sumaišykite ingredientus su grybais. Patiekalas paruoštas! Jei norite, įpilkite padažo arba patiekite atskirai.
Kategorijos