Žaliųjų žirnelių kreminė sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Žaliųjų žirnelių kreminė sriuba

Žalieji žirneliai turi daug baltymų, todėl jie gali būti puiki alternatyva mėsos produktams. Tai ypač svarbu vegetarams ir žmonėms, kurie laikosi pasninko. Daugeliui žmonių žalieji žirneliai asocijuojasi tik su alyvuogėmis arba vynuogėmis. Tačiau iš šio produkto galima paruošti daugybę kitų skanių patiekalų. Pavyzdžiui, grietinėlės sriubą iš žaliųjų žirnelių.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žaliųjų žirnelių kreminė sriuba Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Bulves virkite verdančiame vandenyje 15 minučių, kol suminkštės. Svogūnus 5 minutes pakepinkite augaliniame aliejuje.

Žingsnis 2

Žaliųjų žirnelių kreminė sriuba Žingsnis 2
Pirmiausia blenderiu susmulkinkite pakepintus svogūnus ir žirnelius, tada sudėkite virtas bulves. Kai mišinys taps vientisas, palaipsniui supilkite grietinėlę. Įdėkite sviesto, druskos ir pipirų. Kruopščiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos