Publikavimo data: 2024-04-06
Žaliųjų žirnelių kreminė sriuba
Žalieji žirneliai turi daug baltymų, todėl jie gali būti puiki alternatyva mėsos produktams. Tai ypač svarbu vegetarams ir žmonėms, kurie laikosi pasninko. Daugeliui žmonių žalieji žirneliai asocijuojasi tik su alyvuogėmis arba vynuogėmis. Tačiau iš šio produkto galima paruošti daugybę kitų skanių patiekalų. Pavyzdžiui, grietinėlės sriubą iš žaliųjų žirnelių.
Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Bulves virkite verdančiame vandenyje 15 minučių, kol suminkštės. Svogūnus 5 minutes pakepinkite augaliniame aliejuje.
Žingsnis 2
Pirmiausia blenderiu susmulkinkite pakepintus svogūnus ir žirnelius, tada sudėkite virtas bulves. Kai mišinys taps vientisas, palaipsniui supilkite grietinėlę. Įdėkite sviesto, druskos ir pipirų. Kruopščiai išmaišykite.
Kategorijos