Žaliųjų žirnelių sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Žaliųjų žirnelių sriuba

Nuostabus pirmas patiekalas sočių pietų metu. Tai būdas paįvairinti gerai pažįstamas žirnių sriubas spalvomis ir skoniu. Labai žalia sriuba.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
65 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Žaliųjų žirnelių sriuba Žingsnis 1
Žalius džiovintus žirnelius nuplaukite ir nuskabykite.

Žingsnis 2

Žaliųjų žirnelių sriuba Žingsnis 2
Žirnius užpilkite vandeniu, įdėkite sviesto ir druskos, virkite 40-50 minučių.

Žingsnis 3

Žaliųjų žirnelių sriuba Žingsnis 3
Vartojame įvairių rūšių mėsos gaminius ir dešras. Turiu krūtininės, šoninės, kumpio ir rūkytos dešros.

Žingsnis 4

Žaliųjų žirnelių sriuba Žingsnis 4
Visus mėsos ingredientus supjaustykite kubeliais, suberkite juos į aliejumi pateptą keptuvę.

Žingsnis 5

Žaliųjų žirnelių sriuba Žingsnis 5
Nulupkite ir supjaustykite svogūną ir sudėkite jį į keptuvę. Kepkite kartu su dešrelėmis. Apkepę perkelkite į keptuvę su virtais žirneliais.

Žingsnis 6

Žaliųjų žirnelių sriuba Žingsnis 6
Į sriubą įberkite žalių šaldytų žirnelių.

Žingsnis 7

Žaliųjų žirnelių sriuba Žingsnis 7
Sudėkite apynius ir džiovintas petražoles. Užvirinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, grūdų ir ankštinių sriubos, sriubos, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, receptų knyga, bulguro sriubos, pomidorų pastos sriubos

Kategorijos