Publikavimo data: 2025-08-18
Žaliųjų žirnelių sriuba
Nuostabus pirmas patiekalas sočių pietų metu. Tai būdas paįvairinti gerai pažįstamas žirnių sriubas spalvomis ir skoniu. Labai žalia sriuba.
Žingsnis 1
Žalius džiovintus žirnelius nuplaukite ir nuskabykite.
Žingsnis 2
Žirnius užpilkite vandeniu, įdėkite sviesto ir druskos, virkite 40-50 minučių.
Žingsnis 3
Vartojame įvairių rūšių mėsos gaminius ir dešras. Turiu krūtininės, šoninės, kumpio ir rūkytos dešros.
Žingsnis 4
Visus mėsos ingredientus supjaustykite kubeliais, suberkite juos į aliejumi pateptą keptuvę.
Žingsnis 5
Nulupkite ir supjaustykite svogūną ir sudėkite jį į keptuvę. Kepkite kartu su dešrelėmis. Apkepę perkelkite į keptuvę su virtais žirneliais.
Žingsnis 6
Į sriubą įberkite žalių šaldytų žirnelių.
Žingsnis 7
Sudėkite apynius ir džiovintas petražoles. Užvirinkite.
Kategorijos