Žąsies koja su mandarinais ir čiobreliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Žąsies koja su mandarinais ir čiobreliais

Žąsies koja su mandarinais ir čiobreliais - atvejis, kai patiekalo subtilumas dera su gaminimo paprastumu. Jokios sudėtingos įrangos! Tereikia orkaitės ir to, ką jau turite savo virtuvėje. Išsamus planas ir aiškios instrukcijos. Jūs galite tai padaryti! Juk šis receptas patikrintas daugelio žmonių patirtimi. Viduje tik sveiki ingredientai: sojų padažas, kepti mandarinai, įdomi mėsa.
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
308 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
31 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (38 bal.)

Žingsnis 1

Žąsies koja su mandarinais ir čiobreliais Žingsnis 1
Mandarinus supjaustykite griežinėliais kaip to paties pavadinimo marmeladą. Tam mandariną peiliu padalykite į lygias dalis. Tada kiekvieną iš jų supjaustykite dar į tris skilteles.

Žingsnis 2

Žąsies koja su mandarinais ir čiobreliais Žingsnis 2
Į kitą gilų dubenį supilkite sojų padažą, 3 valgomuosius šaukštus augalinio aliejaus. Į tą patį dubenį suberkite čiobrelius. Palikite maždaug 10 minučių, kad čiobreliai suteiktų mišiniui aromato.

Žingsnis 3

Žąsies koja su mandarinais ir čiobreliais Žingsnis 3
Sumaišę sviestą su priedais, juo aptepkite žąsies koją. Tam naudokite sriubos lėkštę ir šaukštą. Mišinį semkite ir pilkite taip, kad jis supiltų į lėkštę. Taip nereikės paukščio laikyti ore. Tęskite kelias minutes.

Žingsnis 4

Žąsies koja su mandarinais ir čiobreliais Žingsnis 4
Paimkite stiklinį kepimo indą. Uždenkite jį folija, suformuodami aukštus šonus, kad padažas laikytųsi. Į gautą folijos kišenę sudėkite griežinėliais pjaustytus mandarinus. Ant šios pagalvės uždėkite žąsies koją. Ant viršaus užpilkite tą patį mišinį, kurį supylėte ant paukščio. Įdėkite kelias šviežių čiobrelių šakeles, sudėkite jas tarp mandarinų taip, kad jų viršūnės nesiliestų su likusiu maistu.

Žingsnis 5

Pašaukite kepimo formą į 190 laipsnių temperatūros orkaitę pusantros valandos. Norėdami sutaupyti laiko, galite padidinti temperatūrą, tačiau, jei norite sultingesnio skonio, laikykitės nurodytų duomenų. Praėjus šiam laikui, ištraukite paukštį iš orkaitės ir patikrinkite, ar jis iškepęs, įbedę į jį peilį. Jei iš gilaus pjūvio teka sultys ir nekreša kraujas, žąsies koja paruošta. Nedelsdami sudėkite koją su mandarinais į lėkštę. Papuošimui naudokite čiobrelių šakeles, kurios buvo troškintos mandarinų sulčių ir padažo mišinyje.

Žingsnis 6

Paruoštas skanus, maistingas ir sveikas patiekalas. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, paukštienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, agurkų sezonas, pomidorų sezonas, ant grotelių keptas maistas, žąsų patiekalai, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga

Kategorijos