Publikavimo data: 2024-05-26
Žąsis lėtoje viryklėje
Daugiafunkcinės viryklės padeda šiuolaikinėms šeimininkėms paruošti sudėtingus patiekalus iš šviežių produktų negaištant daug laiko virtuvėje. Net tokią kietą ir tankią mėsą, kaip žąsiena, naudojant daugiafunkcinę keptuvę galima palyginti greitai pagaminti minkštą ir aromatingą, tarsi ji būtų kelias valandas troškinta puode kaimiškoje orkaitėje. Daugiafunkcinėje keptuvėje galite virti žąsienos plovą, troškinti mėsą su bulvėmis, gaminti troškinį su daržovėmis ir pupelėmis.
Žingsnis 1
Iškepkite žąsieną. Perjunkite daugiafunkcinės keptuvės režimą "Kepimas", supjaustykite supjaustytus riebalus mažais gabalėliais ir ištirpinkite juos ant dubens dugno. Džiovintus žvynelius išimkite iešmeliu. Sudėkite žąsies gabaliukus į multicookerį, įberkite druskos ir pipirų ir kepkite, kol lengvai apskrus.
Žingsnis 2
Mėsą troškinkite su pupelėmis. Nusunkite pupeles nuo skysčio, sudėkite jas į multicookerį, įpilkite vištienos sultinio, uždarykite dangtį ir įjunkite multicookerio režimą "Troškinti". Troškinkite 1 valandą.
Žingsnis 3
Į troškinį sudėkite daržoves. Pomidorus smulkiai supjaustykite, papriką supjaustykite žiedais. Sudėkite daržoves, pomidorų pastą, sausų žolelių mišinį į multicookerį, uždarykite ir virkite "Troškinimo" režimu dar 30 minučių.
Kategorijos