Žiediniai kopūstai žiemai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Žiediniai kopūstai žiemai

Balti kopūstai, sumaišyti su oranžinėmis morkomis, atrodo labai ryškiai ir šventiškai. Šios salotos puikiai tinka šventiniam stalui, jūsų svečiai bus sužavėti. Ir patiekalas bus pagrindinis patiekalas, ir užkandis. Žiedinių kopūstų stiklainius geriau laikyti rūsyje. Tačiau ir tie, kurie gyvena butuose, gali laikyti šį preparatą žiemą, naudodami vėsią, sausą vietą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
60 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žiediniai kopūstai žiemai Žingsnis 1
Morkas ir česnakus supjaustykite žiedais, o kopūstus - žiedynais.

Žingsnis 2

Žiediniai kopūstai žiemai Žingsnis 2
Į puodą supilkite vandenį, šiek tiek pasūdykite ir užkaiskite. Kai vanduo užvirs, 10 sekundžių įmeskite kopūstus.

Žingsnis 3

Žiediniai kopūstai žiemai Žingsnis 3
Išverskite kopūstus ant sietelio ir leiskite nusausinti skysčio perteklių. Tada sandariai sudėkite į sterilizuotus stiklainius. Papuošimas morkomis.

Žingsnis 4

Žiediniai kopūstai žiemai Žingsnis 4
Paruoškite sūrymą. Į puodą supilkite vandenį ir pastatykite ant ugnies, o jam užvirus įpilkite aliejaus, lauro lapą, cukrų, druską, pipirų žirnelius. Gerai išmaišykite, kol cukrus ištirps.

Žingsnis 5

Žiediniai kopūstai žiemai Žingsnis 5
Užpilkite kopūstus paruoštu sūrymu. Įpilkite acto. Uždenkite stiklainius dangteliais. Stiklainius galima sterilizuoti virš garų arba mikrobangų krosnelėje. O dangtelius - įdėti į verdantį vandenį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos