Žiedinių kopūstų kreminė sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Žiedinių kopūstų kreminė sriuba

Žiedinių kopūstų kreminė sriuba su grietinėle pagal tradicinį receptą ruošiama paprastai: produktai išverdami ir paverčiami tyrele. Žiedinių kopūstų kreminės sriubos variantų yra daug. Sriubą galima ruošti pridėjus bulvių, sūrio, kitų daržovių, eksperimentuoti su pieno produktais, grietinėlę pakeičiant pienu, o augalinį aliejų - sviestu. Sriubai gaminti rinkitės šviežią žiedinio kopūsto galvutę, be juodų dėmių.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
76 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žiedinių kopūstų kreminė sriuba Žingsnis 1
Paruoškite svogūnus. Keptuvėje su sviestu kepkite svogūnus, kol jie taps auksiniai, apie 7-8 minutes.

Žingsnis 2

Žiedinių kopūstų kreminė sriuba Žingsnis 2
Paruoškite sriubos pagrindą. Į puodą sudėkite svogūnus, bulves ir kopūstus, įpilkite vandens iki tokio pat lygio, kaip daržovės. Pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Užvirkite ir virkite 25 minutes, kol daržovės suminkštės.

Žingsnis 3

Žiedinių kopūstų kreminė sriuba Žingsnis 3
Paruoškite kreminę sriubą. Daržoves sutrinkite trintuvu. Sumaišykite tyrę su grietinėle ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos