Publikavimo data: 2024-04-06
Žiedinių kopūstų kreminė sriuba
Žiedinių kopūstų kreminė sriuba su grietinėle pagal tradicinį receptą ruošiama paprastai: produktai išverdami ir paverčiami tyrele. Žiedinių kopūstų kreminės sriubos variantų yra daug. Sriubą galima ruošti pridėjus bulvių, sūrio, kitų daržovių, eksperimentuoti su pieno produktais, grietinėlę pakeičiant pienu, o augalinį aliejų - sviestu. Sriubai gaminti rinkitės šviežią žiedinio kopūsto galvutę, be juodų dėmių.
Žingsnis 1
Paruoškite svogūnus. Keptuvėje su sviestu kepkite svogūnus, kol jie taps auksiniai, apie 7-8 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite sriubos pagrindą. Į puodą sudėkite svogūnus, bulves ir kopūstus, įpilkite vandens iki tokio pat lygio, kaip daržovės. Pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Užvirkite ir virkite 25 minutes, kol daržovės suminkštės.
Žingsnis 3
Paruoškite kreminę sriubą. Daržoves sutrinkite trintuvu. Sumaišykite tyrę su grietinėle ir gerai išmaišykite.
Kategorijos