Publikavimo data: 2024-06-13
Žiedinių kopūstų pjaustymas
Visi žino apie didžiulę žiedinių kopūstų naudą sveikatai. Jekaterinos Didžiosios laikais ši daržovė netgi buvo laikoma delikatesu ir buvo prieinama tik didikams. Dabar žiediniai kopūstai parduodami visur. Tačiau ne visi gali jį su malonumu valgyti grynu pavidalu. Šis produktas yra neryškaus skonio, o tai savo ruožtu atveria plačias galimybes kulinarams. Žiedinius kopūstus lengva derinti su kitais patiekalais. Pavyzdžiui, galite gaminti vištienos kotletus su žiediniais kopūstais ir rausvu padažu.
Žingsnis 1
Išvirkite žiedinius kopūstus. Užvirinkite vandenį, pasūdykite. Nusausinkite žiedinius kopūstus. Virkite 7-8 minutes. Tada perpilkite žiedynus į šaltą vandenį.
Žingsnis 2
Kol verda kopūstai, paruoškite vištieną. Iškepkite filė. Apšlakstykite aliejumi. Sumaišykite džiūvėsėlius, druską ir karį. Šiuo mišiniu apibarstykite mėsą. Kepkite iš abiejų pusių po 3 minutes. Atvėsinkite ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Apšlakstykite citrinos sultimis.
Žingsnis 3
Paruoškite rausvą padažą. Ant silpnos ugnies užvirinkite puodelį vandens. Sudėkite grietinę, pomidorų pastą, česnaką, druską ir pipirus. Išmaišykite. Užvirkite, bet neužvirkite, nes grietinė sutirštės. Nuimkite nuo ugnies.
Kategorijos