Žiedinių kopūstų pjaustymas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Žiedinių kopūstų pjaustymas

Visi žino apie didžiulę žiedinių kopūstų naudą sveikatai. Jekaterinos Didžiosios laikais ši daržovė netgi buvo laikoma delikatesu ir buvo prieinama tik didikams. Dabar žiediniai kopūstai parduodami visur. Tačiau ne visi gali jį su malonumu valgyti grynu pavidalu. Šis produktas yra neryškaus skonio, o tai savo ruožtu atveria plačias galimybes kulinarams. Žiedinius kopūstus lengva derinti su kitais patiekalais. Pavyzdžiui, galite gaminti vištienos kotletus su žiediniais kopūstais ir rausvu padažu.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
99 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (40 bal.)

Žingsnis 1

Žiedinių kopūstų pjaustymas Žingsnis 1
Išvirkite žiedinius kopūstus. Užvirinkite vandenį, pasūdykite. Nusausinkite žiedinius kopūstus. Virkite 7-8 minutes. Tada perpilkite žiedynus į šaltą vandenį.

Žingsnis 2

Žiedinių kopūstų pjaustymas Žingsnis 2
Kol verda kopūstai, paruoškite vištieną. Iškepkite filė. Apšlakstykite aliejumi. Sumaišykite džiūvėsėlius, druską ir karį. Šiuo mišiniu apibarstykite mėsą. Kepkite iš abiejų pusių po 3 minutes. Atvėsinkite ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Apšlakstykite citrinos sultimis.

Žingsnis 3

Žiedinių kopūstų pjaustymas Žingsnis 3
Paruoškite rausvą padažą. Ant silpnos ugnies užvirinkite puodelį vandens. Sudėkite grietinę, pomidorų pastą, česnaką, druską ir pipirus. Išmaišykite. Užvirkite, bet neužvirkite, nes grietinė sutirštės. Nuimkite nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos