Publikavimo data: 2024-06-22
Žiedinių kopūstų troškinys su sojų padažu
Žiedinių kopūstų troškinys - puikus patiekalas lengviems pietums ar vakarienei. Žiediniai kopūstai rekomenduojami kaip vėžio, uždegiminių procesų prevencija, mažina širdies ir smegenų ligų riziką. Ši daržovė gerai dera su kitais savo broliais. Troškinį visada galima papildyti brokoliais, cukinijomis, bulvėmis, paprikomis ar šparaginėmis pupelėmis. Kad patiekalas būtų sotesnis, galima įdėti bet kokios mėsos, pavyzdžiui, vištienos.
Žingsnis 1
Paruoškite daržoves ir vištieną. Vištienos gabalėlius kepkite keptuvėje su 1 valgomuoju šaukštu aliejaus 5-7 minutes. Atskiroje keptuvėje su likusiu aliejumi 4-6 min. pakepinkite svogūną ir papriką.
Žingsnis 2
Sudėkite produktus ir paruoškite troškinį. Į tinkamo dydžio puodą sudėkite keptą vištieną ir daržovių mišrainę ir sudėkite žiedinių kopūstų žiedynus. Pagardinkite druska, pipirais, sojų padažu ir trupučiu vandens arba daržovių sultinio, išmaišykite. Įjunkite kaitlentę iki minimalios galios ir troškinkite 25-30 minučių.
Kategorijos