Publikavimo data: 2024-06-22
Žiemai skirti krapų stiebai
Krapai - salierinių šeimos augalas. Šį augalą žmonės mėgsta dėl kvapnaus skonio ir paprasto auginimo. Daugelis daržininkų pripažįsta, kad krapai lysvėse auga kaip piktžolės. Nepaisant šio fakto, krapai turi beveik daugiau naudingų savybių nei visos kitos žolelės.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite česnaką.
Žingsnis 2
Krapų stiebus taip pat supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 3
Česnaką perkelkite į dubenį.
Žingsnis 4
Į česnaką suberkite susmulkintus krapus.
Žingsnis 5
Druskos ir pipirų pagal skonį.
Žingsnis 6
Į dubenį įpilkite vyno acto. Viską išmaišykite.
Žingsnis 7
Paruoškite sterilizuotą stiklainį sandariu dangteliu. Į stiklainį sudėkite krapų, česnakų ir acto mišinį.
Žingsnis 8
Sandariai uždenkite ir padėkite į šaldytuvą 24 valandoms. Kitą dieną prieskoniai bus paruošti.
Kategorijos