Publikavimo data: 2024-03-28
Žiemai skirti marinuoti pomidorai stiklainiuose
Marinuoti pomidorai - iš vaikystės pažįstamas patiekalas, susijęs su vasara. Toks skanus užkandis laikomas labai ilgai ir gali džiuginti ištisus metus. Dabar yra labai daug įvairių marinuotų pomidorų receptų: kiekvienas žmogus pakoreguoja tradicinį receptą ir gaunamas unikalus patiekalas. Kad patiekalas išeitų skanus, būtina rinktis tik šviežias ir stiprias daržoves, kad sūdant pomidorai išlaikytų savo formą. Tradicinis marinuotų pomidorų receptas yra puikus užkandis prie daugelio patiekalų. Patiekite juos su keptomis bulvėmis, bulvių koše arba kaip atskirą patiekalą.
Žingsnis 1
Kad nereikėtų gaišti laiko, stiklainius sterilizuokite orkaitėje. 20 minučių virkite stiklainius 100 laipsnių Celsijaus temperatūroje.
Žingsnis 2
Kai stiklainiai atvės, ant dugno uždėkite lauro lapą, nesmulkintas česnako skilteles, krapų šakeles, juodųjų pipirų žirnelius.
Žingsnis 3
Tada pomidorus sluoksniuokite iki pat kaklelio.
Žingsnis 4
Paruoškite sūrymą: 1 litro talpos stiklainiui paimkite 1 valgomąjį šaukštą druskos ir 1,5 valgomojo šaukšto cukraus.
Kategorijos