Publikavimo data: 2024-02-01
Žiemai skirtos marinuotos paprikos receptas
Styginės paprikos skirstomos į deginančiąsias ir saldžiąsias paprikas. Yra daugybė šios daržovės marinavimo variantų, tačiau populiariausias išlieka klasikinis receptas. Dėl to, kad į patiekalą nededama kitų įkyraus skonio daržovių ir prieskonių, svogūninės paprikos visiškai išlaiko savo pikantišką skonį ir aromatą.
Žingsnis 1
Patikrinkite visus reikiamus ingredientus ir darbinį paviršių. Nuplaukite daržoves ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Supilkite vandenį į puodą ir pastatykite ant ugnies.
Žingsnis 2
Į litrinį stiklainį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 3
Į stiklainį sudėkite aitriąsias paprikas, prie paprikų pridėkite lauro lapą.
Žingsnis 4
Aitriąsias paprikas užpilkite verdančiu vandeniu.
Žingsnis 5
Palikite paprikas 24 valandas vėsioje ir tamsioje vietoje. Gero apetito!
Žingsnis 6
Vėriniuotos paprikos būtų puikus užkandis prie mėsos patiekalų arba vegetariškas užkandis.
Kategorijos