Publikavimo data: 2024-03-27
Žiemai skrudintos paprikos be sterilizacijos
Paprikos yra puikus konservavimo produktas. Jas galima derinti su įvairiais marinatais ir daržovėmis. Tarp patyrusių šeimininkių labai populiarus keptų paprikų gaminimo žiemai receptas. Vitaminų užtaisas, imuniteto apsauga šaltuoju metų laiku - visa tai viename stiklainyje! Įdėjus česnako, cukraus ir marinato, ne tik ilgiau laikosi, bet ir suteikia keptoms paprikoms naujų skonio natų!
Žingsnis 1
Gerai susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 2
Paimkite gilią keptuvę, patepkite ją saulėgrąžų aliejumi, gerai įkaitinkite ir sudėkite kepti paprikas.
Žingsnis 3
Kepkite paprikas, kol suminkštės.
Žingsnis 4
Pasiimkite švarų stiklainį su dangteliu atsargoms laikyti.
Žingsnis 5
Sudėkite keptas paprikas į stiklainį taip, kad jos glaudžiai priglustų viena prie kitos.
Žingsnis 6
Į stiklainį įdėkite vieną sutrintą česnako skiltelę.
Žingsnis 7
Suberkite cukrų, druską ir pripildykite stiklainį iki kraštų. Uždarykite stiklainį suktuku. Atlikta!
Kategorijos