Paprikos yra puikus konservavimo produktas. Jas galima derinti su įvairiais marinatais ir daržovėmis. Tarp patyrusių šeimininkių labai populiarus keptų paprikų gaminimo žiemai receptas. Vitaminų užtaisas, imuniteto apsauga šaltuoju metų laiku - visa tai viename stiklainyje! Įdėjus česnako, cukraus ir marinato, ne tik ilgiau laikosi, bet ir suteikia keptoms paprikoms naujų skonio natų!
Žingsnis 1
Gerai susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 2
Paimkite gilią keptuvę, patepkite ją saulėgrąžų aliejumi, gerai įkaitinkite ir sudėkite kepti paprikas.
Žingsnis 3
Kepkite paprikas, kol suminkštės.
Žingsnis 4
Pasiimkite švarų stiklainį su dangteliu atsargoms laikyti.
Žingsnis 5
Sudėkite keptas paprikas į stiklainį taip, kad jos glaudžiai priglustų viena prie kitos.
Žingsnis 6
Į stiklainį įdėkite vieną sutrintą česnako skiltelę.
Žingsnis 7
Suberkite cukrų, druską ir pripildykite stiklainį iki kraštų. Uždarykite stiklainį suktuku. Atlikta!