Publikavimo data: 2024-03-24
Žieminiai agurkai be sterilizacijos
Nesterilizuoti marinuoti agurkai - tai traškus šaltas užkandis kasdieniam stalui. Ypač gerai tinka žiemos mitybai. Agurkai tinka prie bet kokių garnyrų ir karštų mėsos patiekalų. Agurkų be sterilizacijos receptas sutaupys jūsų laiko, o produkto kokybė bus išsaugota ilgam. Šiuos marinuotus agurkus galima patiekti kartu su aštriu sūrymu.
Žingsnis 1
Nupjaukite agurkų galiukus, perliekite agurkus šaltu vandeniu, šiek tiek pasūdykite. Palikite 15-20 minučių. Paprikas supjaustykite plonais griežinėliais, o česnaką supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 2
Užkaiskite vandenį ant silpnos ugnies, įberkite druskos, cukraus, juodųjų pipirų ir lauro lapų. Užvirinkite sūrymą.
Žingsnis 3
Sudėkite agurkus ir paprikas į stiklainius ir sudėkite susmulkintą česnaką. Į sūrymą įpilkite acto ir supilkite į stiklainius. Uždenkite stiklainius dangteliais ir palikite visiškai atvėsti kambario temperatūroje, tada padėkite laikyti.
Kategorijos