Žieminiai agurkai be sterilizacijos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Žieminiai agurkai be sterilizacijos

Nesterilizuoti marinuoti agurkai - tai traškus šaltas užkandis kasdieniam stalui. Ypač gerai tinka žiemos mitybai. Agurkai tinka prie bet kokių garnyrų ir karštų mėsos patiekalų. Agurkų be sterilizacijos receptas sutaupys jūsų laiko, o produkto kokybė bus išsaugota ilgam. Šiuos marinuotus agurkus galima patiekti kartu su aštriu sūrymu.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
39 kcal.
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.71/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žieminiai agurkai be sterilizacijos Žingsnis 1
Nupjaukite agurkų galiukus, perliekite agurkus šaltu vandeniu, šiek tiek pasūdykite. Palikite 15-20 minučių. Paprikas supjaustykite plonais griežinėliais, o česnaką supjaustykite apskritimais.

Žingsnis 2

Žieminiai agurkai be sterilizacijos Žingsnis 2
Užkaiskite vandenį ant silpnos ugnies, įberkite druskos, cukraus, juodųjų pipirų ir lauro lapų. Užvirinkite sūrymą.

Žingsnis 3

Žieminiai agurkai be sterilizacijos Žingsnis 3
Sudėkite agurkus ir paprikas į stiklainius ir sudėkite susmulkintą česnaką. Į sūrymą įpilkite acto ir supilkite į stiklainius. Uždenkite stiklainius dangteliais ir palikite visiškai atvėsti kambario temperatūroje, tada padėkite laikyti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos