Žieminiai kopūstai be acto pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Žieminiai kopūstai be acto

Marinuoti kopūstai yra populiarus rusų virtuvės užkandis. Yra daugybė jo paruošimo receptų. Labai dažnai į kopūstus dedama prieskonių, pavyzdžiui, raudonėlio pipirų, krapų sėklų, kmynų. Neretai į sūrymą įpilama acto arba citrinos rūgšties. Siūlome jums klasikinį žiemai marinuotų kopūstų receptą be acto. Į sūrymą dedama tik druskos, cukraus ir raudonėlio pipirų, kurie suteikia skonio. Tokius kopūstus po kaproniniu dangčiu galima laikyti kelis mėnesius.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
24 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žieminiai kopūstai be acto Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 2

Žieminiai kopūstai be acto Žingsnis 2
Susmulkinkite kopūstą plonais griežinėliais.

Žingsnis 3

Žieminiai kopūstai be acto Žingsnis 3
Užvirinkite vandenį, įberkite druskos, cukraus ir kvapiųjų pipirų. Išmaišykite. Marinatą virkite 5 minutes.

Žingsnis 4

Žieminiai kopūstai be acto Žingsnis 4
Giliame dubenyje sumaišykite kopūstus ir morkas.

Žingsnis 5

Žieminiai kopūstai be acto Žingsnis 5
Sterilizuokite litrinį stiklainį ir dangtelį bet kokiu jums patogiu būdu. Į stiklainį sudėkite kopūstus ir morkas ir visiškai užpilkite marinatu. Uždenkite stiklainį dangteliu ir palikite atvėsti. Tada kopūstus padėkite į šaldytuvą arba rūsį. Paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos