Publikavimo data: 2024-06-11
Žieminiai kopūstai su burokėliais
Traškūs marinuoti kopūstai - puikus šventinio stalo užkandis. Atrodo įspūdingai ir yra labai malonaus skonio. Puikiai tinka kaip savarankiškas patiekalas, kaip užkandis. Pagardinę salotas aliejumi, atskleisite jų skonį. Šį patiekalą galima naudoti kaip papildomą bet kokių salotų ingredientą arba kaip barščių padažą. Barščiai taps sotūs ir gražūs.
Žingsnis 1
Kopūstą supjaustykite kvadratėliais, burokėlį perpjaukite pusiau ir supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Paruoškite sūrymą. Į puodą supilkite šaltą vandenį ir pastatykite ant ugnies. Kai tik vanduo užvirs, įdėkite lauro lapą ir pipirus.
Žingsnis 3
Į sterilizuoto stiklainio dugną įdėkite gerai nuplautų krapų. Pipirai žirniai.
Žingsnis 4
Tada sudėkite kopūstus, glaudžiai sumaišytus su burokėliais, nepamirškite česnako skiltelių. Viską gerai užspauskite.
Žingsnis 5
Į sūrymą įberkite cukraus, druskos ir pipirų. Išmaišykite ir užpilkite sūrymą ant kopūstų. Įpilkite 1 valgomąjį šaukštą acto. Uždenkite stiklainį ir uždarykite 24 valandoms.
Kategorijos