Publikavimo data: 2024-03-26
Žieminiai kopūstai su paprikomis
Vitaminų lobynas ir pagrindinis jų šaltinis šaltuoju metų laiku - konservuotos daržovės. Neįmanoma įsivaizduoti rusų virtuvės be žieminių agurkų. Labai dažnai į juos dedama saldžiųjų paprikų ir kopūstų. Pipirai gali būti derinami su įvairiais marinatais ir daržovėmis. Konservuotų kopūstų nauda žmogaus organizmui yra didžiulė. Dėl jame esančio gausaus vitamino C kiekio anksčiau jūreiviai į ilgas keliones pasiimdavo statines konservuotų kopūstų. Todėl jie nesirgdavo skorbutu.
Žingsnis 1
Paimkite daržovių lėkštę ir susmulkinkite kopūstus.
Žingsnis 2
Išimkite paprikos šerdį ir pašalinkite sėklas. Paprikas supjaustykite juostelėmis.
Žingsnis 3
Morkas supjaustykite žiedais.
Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite česnaką.
Žingsnis 5
Sudėkite visus supjaustytus produktus į puodą.
Žingsnis 6
Į ingredientus įberkite cukraus ir druskos.
Žingsnis 7
Į keptuvę supilkite saulėgrąžų aliejų ir actą ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 8
Sandariai užpildykite stiklainį įdaru. Uždarykite stiklainį užsukdami.
Kategorijos