Žieminiai kopūstai su paprikomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Žieminiai kopūstai su paprikomis

Vitaminų lobynas ir pagrindinis jų šaltinis šaltuoju metų laiku - konservuotos daržovės. Neįmanoma įsivaizduoti rusų virtuvės be žieminių agurkų. Labai dažnai į juos dedama saldžiųjų paprikų ir kopūstų. Pipirai gali būti derinami su įvairiais marinatais ir daržovėmis. Konservuotų kopūstų nauda žmogaus organizmui yra didžiulė. Dėl jame esančio gausaus vitamino C kiekio anksčiau jūreiviai į ilgas keliones pasiimdavo statines konservuotų kopūstų. Todėl jie nesirgdavo skorbutu.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
43 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žieminiai kopūstai su paprikomis Žingsnis 1
Paimkite daržovių lėkštę ir susmulkinkite kopūstus.

Žingsnis 2

Žieminiai kopūstai su paprikomis Žingsnis 2
Išimkite paprikos šerdį ir pašalinkite sėklas. Paprikas supjaustykite juostelėmis.

Žingsnis 3

Žieminiai kopūstai su paprikomis Žingsnis 3
Morkas supjaustykite žiedais.

Žingsnis 4

Žieminiai kopūstai su paprikomis Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite česnaką.

Žingsnis 5

Žieminiai kopūstai su paprikomis Žingsnis 5
Sudėkite visus supjaustytus produktus į puodą.

Žingsnis 6

Žieminiai kopūstai su paprikomis Žingsnis 6
Į ingredientus įberkite cukraus ir druskos.

Žingsnis 7

Žieminiai kopūstai su paprikomis Žingsnis 7
Į keptuvę supilkite saulėgrąžų aliejų ir actą ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 8

Žieminiai kopūstai su paprikomis Žingsnis 8
Sandariai užpildykite stiklainį įdaru. Uždarykite stiklainį užsukdami.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos