Publikavimo data: 2024-05-25
Žieminiai kopūstai su pomidorų pasta
Žiemą gamindami maistą galite ne tik iš anksto pasiruošti maisto, bet ir visada turėti reikiamų ingredientų. Pagal mūsų receptą pomidorų sultyse virti žieminiai kopūstai padarys jūsų sriubą ar karštus patiekalus ne tik skanesnius, bet ir aromatingesnius. Laikykite preparatus vėsioje, tamsioje vietoje ir visus metus džiuginkite artimuosius išskirtiniais patiekalais!
Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus.
Žingsnis 2
Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 3
Pomidorų pastą atskieskite litru vandens (ingredientų kiekis apskaičiuotas 1 950 ml stiklainiui). Įberkite druskos, pipirų pagal skonį, augalinio aliejaus ir paprikos.
Žingsnis 4
Sumaišykite kopūstus ir česnakus. Įberkite žiupsnelį cukraus ir gerai išmaišykite daržoves.
Žingsnis 5
Sudėkite kopūstus ir česnakus į stiklainį ir užpilkite atvėsintomis pomidorų sultimis.
Žingsnis 6
Uždenkite stiklainį dangteliu ir padėkite jį vėsioje, tamsioje vietoje. Patiekalas paruoštas!
Kategorijos