Publikavimo data: 2024-05-25
Žieminiai raudongūžiai kopūstai
Beveik kiekvienoje šeimoje itin populiarios namuose žiemai ruošiamos bulvės. Su jomis net ir paprastos virtos bulvės bus daug kartų skanesnės ir maistingesnės. Šiame recepte siūlome uždaryti raudonųjų kopūstų žiemai. Tokios paprastos ir spalvingos salotos tiks prie bet kokio patiekalo ir bus geras šeimos šventės priedas.
Žingsnis 1
Raudonąjį kopūstą supjaustykite smulkiais lapeliais ir sudėkite į didelį emaliuotą arba medinį dubenį. Sudėkite pusę pamatuotos kalendros ir cukraus, sumaišykite švelniai minkydami kopūstus delnais ir padėkite į šaldytuvą 5 valandoms.
Žingsnis 2
Paruoškite sūrymą. Užvirinkite 1 l vandens ant viryklės, įpilkite likusius prieskonius, nerafinuotą aliejų ir actą. Išmaišykite ir leiskite sūrymui 3 minutes pavirti.
Žingsnis 3
Kopūstus įspauskite į sterilų sausą stiklainį ir užpilkite sūrymu.
Žingsnis 4
Uždenkite stiklainį dangteliu.
Kategorijos