Žieminiai raudongūžiai kopūstai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Žieminiai raudongūžiai kopūstai

Beveik kiekvienoje šeimoje itin populiarios namuose žiemai ruošiamos bulvės. Su jomis net ir paprastos virtos bulvės bus daug kartų skanesnės ir maistingesnės. Šiame recepte siūlome uždaryti raudonųjų kopūstų žiemai. Tokios paprastos ir spalvingos salotos tiks prie bet kokio patiekalo ir bus geras šeimos šventės priedas.
Gaminimo laikas
330 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
63 kcal.
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žieminiai raudongūžiai kopūstai Žingsnis 1
Raudonąjį kopūstą supjaustykite smulkiais lapeliais ir sudėkite į didelį emaliuotą arba medinį dubenį. Sudėkite pusę pamatuotos kalendros ir cukraus, sumaišykite švelniai minkydami kopūstus delnais ir padėkite į šaldytuvą 5 valandoms.

Žingsnis 2

Žieminiai raudongūžiai kopūstai Žingsnis 2
Paruoškite sūrymą. Užvirinkite 1 l vandens ant viryklės, įpilkite likusius prieskonius, nerafinuotą aliejų ir actą. Išmaišykite ir leiskite sūrymui 3 minutes pavirti.

Žingsnis 3

Žieminiai raudongūžiai kopūstai Žingsnis 3
Kopūstus įspauskite į sterilų sausą stiklainį ir užpilkite sūrymu.

Žingsnis 4

Žieminiai raudongūžiai kopūstai Žingsnis 4
Uždenkite stiklainį dangteliu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos