Publikavimo data: 2024-04-14
Žiemos barščiai be kopūstų
Paruoškite barščių žiemai be kopūstų pagal mūsų receptą ir bet kada pasilepinkite kvapniu sotu patiekalu. Pagrindiniai patiekalo ingredientai - jautiena ir daržovės. Jei norite, sultinį galite paruošti iš kitos rūšies mėsos, pavyzdžiui, vištienos ar kiaulienos.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 3
Morkas reikia stambiai sutarkuoti.
Žingsnis 4
Bulves supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 5
Įtrinkite burokėlius.
Žingsnis 6
Paruoškite sultinį. Jautieną 35-40 minučių virkite pasūdytame vandenyje. Tada mėsą išimkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 7
Svogūnus sudėkite į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi.
Žingsnis 8
Į keptuvę sudėkite morkas.
Žingsnis 9
Į daržoves suberkite tarkuotus burokėlius.
Žingsnis 10
Išmaišykite ingredientus, į daržoves įpilkite pusę puodelio šilto sultinio, pomidorų pastos ir česnako, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 11
Daržoves troškinkite 5-7 minutes, nepamirškite pamaišyti.
Žingsnis 12
Supjaustytas bulves perkelkite į puodą ir užvirinkite sultinį.
Žingsnis 13
Į sultinį sudėkite kubeliais supjaustytą mėsą.
Žingsnis 14
Įdėkite užkandį į sriubą.
Žingsnis 15
Barščius virkite dar 5-7 minutes.
Žingsnis 16
Leiskite barščiams šiek tiek pritraukti ir atvėsti.
Žingsnis 17
Supilkite barščius į stiklainius ir užsukite dangtelius. Laikykite barščius vėsioje ir tamsioje vietoje.
Kategorijos