Publikavimo data: 2024-03-27
Žiemos korėjietiškos salotos stiklainiuose
Rytų virtuvė pasižymi didele meile prieskoniams - jie gali iš esmės pakeisti pažįstamų produktų skonį. Taip nutiko su korėjiečių salotomis: pipirų ir kalendrų mišinys morkoms ir agurkams, kurių žiemą taip trūksta, suteikė ryškumo ir pikantiškumo. Uždarykite žiemai korėjietiškas salotas su morkomis ir agurkais - jos ne tik gerai atrodo, bet ir skanios. Naudingosios daržovių savybės kartu išlieka išsaugotos stiklainiuose. Puikiai!
Žingsnis 1
Supjaustykite agurkus plonais griežinėliais, o morkas sutarkuokite stambia tarka arba susmulkinkite virtuviniu kombainu.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite česnaką. Galite naudoti specialų presą arba susmulkinti aštriu peiliu.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite susmulkintas morkas, griežinėliais supjaustytus agurkus ir česnaką.
Žingsnis 4
Supilkite prieskonius, druską ir cukrų. Užpilkite augaliniu aliejumi ir įpilkite acto.
Žingsnis 5
Dubenėlio turinį gerai išmaišykite, kad prieskoniai tolygiai pasiskirstytų tarp agurkų ir morkų. Uždenkite ir palikite marinuotis kambario temperatūroje 8-10 valandų.
Žingsnis 6
Perkelkite salotas į stiklainį, supilkite po marinavimo likusį skystį, uždenkite dangteliu ir 15 minučių sterilizuokite verdančiame vandenyje. Po to užkandėlę užsukite metaliniu dangteliu, palikite atvėsti ir padėkite laikyti.
Kategorijos