Žiemos korėjietiškos salotos stiklainiuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Žiemos korėjietiškos salotos stiklainiuose

Rytų virtuvė pasižymi didele meile prieskoniams - jie gali iš esmės pakeisti pažįstamų produktų skonį. Taip nutiko su korėjiečių salotomis: pipirų ir kalendrų mišinys morkoms ir agurkams, kurių žiemą taip trūksta, suteikė ryškumo ir pikantiškumo. Uždarykite žiemai korėjietiškas salotas su morkomis ir agurkais - jos ne tik gerai atrodo, bet ir skanios. Naudingosios daržovių savybės kartu išlieka išsaugotos stiklainiuose. Puikiai!
Gaminimo laikas
650 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
76 kcal.
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žiemos korėjietiškos salotos stiklainiuose Žingsnis 1
Supjaustykite agurkus plonais griežinėliais, o morkas sutarkuokite stambia tarka arba susmulkinkite virtuviniu kombainu.

Žingsnis 2

Žiemos korėjietiškos salotos stiklainiuose Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite česnaką. Galite naudoti specialų presą arba susmulkinti aštriu peiliu.

Žingsnis 3

Žiemos korėjietiškos salotos stiklainiuose Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite susmulkintas morkas, griežinėliais supjaustytus agurkus ir česnaką.

Žingsnis 4

Žiemos korėjietiškos salotos stiklainiuose Žingsnis 4
Supilkite prieskonius, druską ir cukrų. Užpilkite augaliniu aliejumi ir įpilkite acto.

Žingsnis 5

Žiemos korėjietiškos salotos stiklainiuose Žingsnis 5
Dubenėlio turinį gerai išmaišykite, kad prieskoniai tolygiai pasiskirstytų tarp agurkų ir morkų. Uždenkite ir palikite marinuotis kambario temperatūroje 8-10 valandų.

Žingsnis 6

Žiemos korėjietiškos salotos stiklainiuose Žingsnis 6
Perkelkite salotas į stiklainį, supilkite po marinavimo likusį skystį, uždenkite dangteliu ir 15 minučių sterilizuokite verdančiame vandenyje. Po to užkandėlę užsukite metaliniu dangteliu, palikite atvėsti ir padėkite laikyti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos