Publikavimo data: 2024-04-06
Žirnių kreminė sriuba
Žirnių kreminė sriuba - puikus pasirinkimas tiems, kurie planuoja numesti svorio, bet taip pat mėgsta skaniai pavalgyti. Iš žirnių sriubos organizmas gauna tiek pat energijos, kiek ir iš visaverčio antrojo patiekalo su garnyru. Tačiau žirnių kreminėje sriuboje kalorijų yra daug mažiau.
Žingsnis 1
Išvirkite žirnius. Nusunkite vandenį, kuriame mirkėte žirnius. Supilkite žirnius į puodą. Užpilkite vandeniu taip, kad jis apsemtų žirnius 2 cm. Pastatykite ant silpnos ugnies ir virkite. Uždenkite dangčiu. Virkite apie 1 valandą.
Žingsnis 2
Kol žirneliai verda, paruoškite mišrainę. Į keptuvę įpilkite aliejaus. Pastatykite ant silpnos ugnies. Pakepinkite svogūną ir česnaką, kol taps skaidrūs. Sudėkite morkas. Įberkite ciberžolės, druskos ir pipirų. Viską kartu kepkite 3 minutes. Nuimkite nuo ugnies.
Žingsnis 3
Baigkite virti kreminę sriubą. Kai žirniai išvirs, į puodą įdėkite kepsnį. Virkite 5 minutes. Tada puodo turinį suplakite trintuvu iki vientisos masės.
Kategorijos