Žirnių kreminė sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Žirnių kreminė sriuba

Žirnių kreminė sriuba - puikus pasirinkimas tiems, kurie planuoja numesti svorio, bet taip pat mėgsta skaniai pavalgyti. Iš žirnių sriubos organizmas gauna tiek pat energijos, kiek ir iš visaverčio antrojo patiekalo su garnyru. Tačiau žirnių kreminėje sriuboje kalorijų yra daug mažiau.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
85 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žirnių kreminė sriuba Žingsnis 1
Išvirkite žirnius. Nusunkite vandenį, kuriame mirkėte žirnius. Supilkite žirnius į puodą. Užpilkite vandeniu taip, kad jis apsemtų žirnius 2 cm. Pastatykite ant silpnos ugnies ir virkite. Uždenkite dangčiu. Virkite apie 1 valandą.

Žingsnis 2

Žirnių kreminė sriuba Žingsnis 2
Kol žirneliai verda, paruoškite mišrainę. Į keptuvę įpilkite aliejaus. Pastatykite ant silpnos ugnies. Pakepinkite svogūną ir česnaką, kol taps skaidrūs. Sudėkite morkas. Įberkite ciberžolės, druskos ir pipirų. Viską kartu kepkite 3 minutes. Nuimkite nuo ugnies.

Žingsnis 3

Žirnių kreminė sriuba Žingsnis 3
Baigkite virti kreminę sriubą. Kai žirniai išvirs, į puodą įdėkite kepsnį. Virkite 5 minutes. Tada puodo turinį suplakite trintuvu iki vientisos masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos