Publikavimo data: 2024-06-09
Žirnių kreminė sriuba su grybais
Žirnių kreminė sriuba su grybais tinka tirštų sriubų mėgėjams, ji gaunasi labai aksominė ir soti. Senovėje sriuba iš ankštinių daržovių buvo sveikatos, vaisingumo ir klestėjimo simbolis. Šiandien žirniai yra gana populiari kultūra, naudojama daugelyje pasaulio šalių. Žirnių pagrindu pagamintose sriubose gausu baltymų, todėl jos labai naudingos. Šaltą dieną ji sušildys, o karštą - atvėsins.
Žingsnis 1
Sudėkite bulves prie virtų žirnių ir troškinkite 10 minučių. Tada sutrinkite trintuvu arba panardinamuoju maišytuvu.
Žingsnis 2
Nuolat maišydami kepkite svogūnus ir morkas 5 minutes. Sudėkite grybus, išmaišykite ir 5 min. troškinkite po dangčiu.
Žingsnis 3
Sudėkite keptuvės turinį ir sūrius į keptuvę su koše. Kruopščiai išmaišykite, kol sūris visiškai išsilydys. Virkite 10 minučių, suberkite smulkiai supjaustytus petražolių žalumynus ir išjunkite.
Kategorijos