Žirnių sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Žirnių sriuba

Skani ir paprasta žirnių sriuba su rūkyta mėsa. Šiai žirnių sriubai reikės tik kelių ingredientų, kurių galite įsigyti bet kurioje maisto prekių parduotuvėje. Sriuba paruošiama greitai ir gaunasi labai skani. Išbandykite!
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
114 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Žirnius mirkykite 4 valandas arba per naktį. Dabar parduotuvėse yra žirnių, kurių nereikia mirkyti - aš juos naudosiu ir mirkysiu gaminimo pradžioje ~40 min.

Žingsnis 2

Žirnių sriuba Žingsnis 2
Į puodą supilkite vandenį, užvirinkite ir sudėkite kiaulienos šonkauliukus. Virkite apie 1,5 valandos.

Žingsnis 3

Žirnių sriuba Žingsnis 3
Apkepkite svogūnus ir morkas.

Žingsnis 4

Bulves nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 5

Žirnių sriuba Žingsnis 5
Išimkite šonkauliukus, atskirkite mėsą ir vėl sudėkite į puodą. Aš šonkaulius palieku sveikus. Šiuo etapu taip pat galite pridėti rūkytos mėsos.

Žingsnis 6

Žirnių sriuba Žingsnis 6
Sudėkite žirnelius, bulves ir kepkite. Pagardinkite druska ir pipirais, įberkite prieskonių.

Žingsnis 7

Virkite, kol bus paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, grūdų ir ankštinių sriubos, sriubos, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, receptų knyga, bulguro sriubos, pomidorų pastos sriubos

Kategorijos