Publikavimo data: 2025-08-18
Žirnių sriuba
Skani ir paprasta žirnių sriuba su rūkyta mėsa. Šiai žirnių sriubai reikės tik kelių ingredientų, kurių galite įsigyti bet kurioje maisto prekių parduotuvėje. Sriuba paruošiama greitai ir gaunasi labai skani. Išbandykite!
Žingsnis 1
Žirnius mirkykite 4 valandas arba per naktį. Dabar parduotuvėse yra žirnių, kurių nereikia mirkyti - aš juos naudosiu ir mirkysiu gaminimo pradžioje ~40 min.
Žingsnis 2
Į puodą supilkite vandenį, užvirinkite ir sudėkite kiaulienos šonkauliukus. Virkite apie 1,5 valandos.
Žingsnis 3
Apkepkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 4
Bulves nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 5
Išimkite šonkauliukus, atskirkite mėsą ir vėl sudėkite į puodą. Aš šonkaulius palieku sveikus. Šiuo etapu taip pat galite pridėti rūkytos mėsos.
Žingsnis 6
Sudėkite žirnelius, bulves ir kepkite. Pagardinkite druska ir pipirais, įberkite prieskonių.
Žingsnis 7
Virkite, kol bus paruoštas.
Kategorijos