Žirnių sriuba su jautiena. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Žirnių sriuba su jautiena.

Šis patiekalas priklauso pirmiesiems patiekalams. Tarp didelės pirmųjų patiekalų įvairovės žirnių sriuba užima vieną iš pirmaujančių vietų. Pagal šį receptą paruošta sriuba yra labai soti, sotūs ir skani.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
32 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Žirnių sriuba su jautiena. Žingsnis 1
Supilkite vandenį į puodą ir pastatykite ant ugnies. Į vandenį sudėkite gabalėliais supjaustytą jautieną. Man patinka nedideli gabaliukai, bet galite supjaustyti ir didesnius. Kai mėsa užvirs, nuimkite putas.

Žingsnis 2

Žirnių sriuba su jautiena. Žingsnis 2
Žirnius nuplaukite vandenyje. Sudėkite juos į sultinį ir valandą virkite kartu su mėsa.

Žingsnis 3

Žirnių sriuba su jautiena. Žingsnis 3
Nulupkite ir supjaustykite svogūnus ir morkas. Kai mėsa ir žirniai išvirs, sudėkite daržoves.

Žingsnis 4

Žirnių sriuba su jautiena. Žingsnis 4
Bulves nulupkite ir supjaustykite. Kiekvienam bulvių kiekis gali būti skirtingas. Man patinka, kad sriuba būtų tiršta, kai kurie žmonės mėgsta daugiau sultinio. Į sriubą taip pat pasūdykite bulves. Daržoves virkite apie 15 minučių.

Žingsnis 5

Žirnių sriuba su jautiena. Žingsnis 5
Sudėkite prieskonius. Jie gali būti bet kokie, kokie tik jums patinka. Galite ir be prieskonių.

Žingsnis 6

Žirnių sriuba su jautiena. Žingsnis 6
Įdėkite lauro lapą. Virkite apie 10 minučių. Mūsų sriuba paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Žirnių sriuba su vištiena, receptų knyga, žirnių sriubos, be įprastų alergenų, jūsų receptai, morkų sezonas, pietūs, paprastai, sriubos, grūdų ir ankštinių daržovių sriubos, pirmieji kursai

Kategorijos