Publikavimo data: 2024-05-12
Žirnių sriuba su kastiniu
Žingsnis 1
Užpilkite žirnius 3,5 litro vandens ir virkite 40 minučių ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 2
Kol žirniai verda, paruoškite daržoves. Bulves supjaustykite kubeliais, svogūną smulkiai supjaustykite, o morkas stambiai sutarkuokite. Smulkiai supjaustykite šviežias petražoles.
Žingsnis 3
Keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, apkepkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 4
Į žirnius sudėkite bulves, kiaulienos kumpį, lauro lapą ir pipirus. Virkite, kol nugarinė išvirs.
Žingsnis 5
Išimkite iš keptuvės nugarinę, išimkite mėsą ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Tada į puodą sudėkite kepsnį, supjaustytą mėsą ir šviežias žoleles.
Žingsnis 6
Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite ir ant silpnos ugnies virkite dar 5 minutes. Tada patiekite.
Kategorijos