Žirnių sriuba su kepta šonine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Žirnių sriuba su kepta šonine

Labai neįprasta sriuba, kuri patiks rūkytos mėsos mėgėjams. Tinka tiems, kurie dirba fizinį darbą ir išeikvoja daug energijos.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
228 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Žirnių sriuba su kepta šonine Žingsnis 1
Žirnius nuplaukite po šaltu tekančiu vandeniu.

Žingsnis 2

Žirnių sriuba su kepta šonine Žingsnis 2
Į puodą supilkite vandenį ir sudėkite žirnius, pastatykite ant ugnies, susidariusias putas nukoškite.

Žingsnis 3

Žirnių sriuba su kepta šonine Žingsnis 3
Kol žirniai verda, pakepinkite rūkytą šoninę, kol paruduos.

Žingsnis 4

Žirnių sriuba su kepta šonine Žingsnis 4
Sutarkuokite morkas ir svogūnus, sudėkite į šoninę ir toliau kepkite.

Žingsnis 5

Žirnių sriuba su kepta šonine Žingsnis 5
Kai žirniai padidės ir šiek tiek suminkštės, sudėkite kepsnį. Kol sriuba verda, supjaustykite bulves. Į sultinį įberkite prieskonių ir druskos.

Žingsnis 6

Žirnių sriuba su kepta šonine Žingsnis 6
Bulves sudėkite likus 20 minučių iki žirnių virimo, kai jie dar nėra visiškai išvirę. Virkite, kol bulvės išvirs, o žirniai suminkštės. Vieni žmonės mėgsta virtus, kiti - šiek tiek žalius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, grūdų ir ankštinių sriubos, sriubos, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, receptų knyga, bulguro sriubos, pomidorų pastos sriubos

Kategorijos